Geschikt voor
Porties
Voor 12 broodjes (6x6cm)
Ingrediƫnten
- 250 gr amandelen
- 125 gr Parmezaanse kaas
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes basilicum
- 2 takjes oregano
- enkele takjes peterselie
- 10 tal bieslook takjes
- 4 eieren
- 175 grPhiladelphia roomkaas
- 1 eetlepel wijnsteenbakpoeder
- 30 gr boter
- 25 gr tomatenconcentraat
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 100 gr kleine ham blokjes
- peper
- (kruiden)zout
- bakvorm voor kleine broodjes of muffins of brownievorm
- De vorm die wij gebruiken kan je terugvinden op onze webshop
Instructies
- - Verwarm de oven op 180 graden
- - Doe de amandelen in de mengbeker 15 seconden / snelheid 10
- - Haal de amandelpoeder uit de mengbeker en zet opzij
- - Voeg de Parmezaanse kaas toe, 10 seconden / snelheid 10
- - Haal de gemalen kaas uit de beker en zet opzij
- - Doe de ui, teentje look, basilicum, peterselie, bieslook, oregano in de beker 5 seconden / snelheid 8
- - Schraap alles naar beneden, opnieuw 5 seconden / snelheid 5
- - voeg de eieren toe, de Philadelphia roomkaas, de wijnsteenbakpoeder, boter, tomatenconcentraat, peper, zout en paprikapoeder. voeg de amandelpoeder toe en ongeveer 3/4 van de gemalen kaas
- - 30 seconden / snelheid 5
- - vet je bakvorm in met boter of olie
- - Doe in elke vorm een laagje deeg en leg enkele ham blokjes op het deeg. Doe de rest van het deeg in de vormen
- - Verdeel de resterende ham blokjes op de broodjes
- - Werk af met de Parmezaanse kaas
- - Bak 25 minuten in de oven
Recept in video: