15 gr psylliumvezels (biowinkel of online te koop)
150 gr roomkaas (type Philadelphia)
1/2 eetl droge basilicum
1/2 eetl tijm
1/2 eetl droge oregano
1/2 eetl paprikapoeder
10 gr droge gist
30 gr eiwitpoeder (biowinkel of online te koop)
2 tal eetl sesamzaadjes
Een burger bun bakvorm of ander bakvorm met doorsneden van ongeveer 10 cm. Onze bakvorm uit de video verkrijgbaar in onze webshop Hamburger vorm
Instructies
- Voeg 225 gr amandelen toe aan de mengbeker 20 sec/snelheid 10
- Haal uit zet opzij
- Zonder mengbeker te reinigen, voeg 150 gr amandelmelk toe 3 min/80 gr /snelheid 1
- Voeg opnieuw de gemaakte amandelmeel toe en 3 eieren, 15 gr psylliumvezels, 150 gr roomkaas, ½ eetl droge basilicum, ½ eetl tijm, ½ eetl droge oregano, ½ eetl paprikapoeder, 10 gr gist, 30 gr eiwitpoeder 20 sec/snelheid 4
- Haal uit voeg toe aan een kom laat 45 min rusten onder een handdoek
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Verdeel de massa over de vormen, werk af met sesamzaadjes en zet gedurende 30 min in oven, laat afkoelen op een rooster