15 gr ( + beetje voor op aanrecht de broodjes te vormen) olijfolie
100 gr yoghurt
200 gr water
Instructies
- Voeg 5 teentjes knoflook toe aan de mengbeker 5 sec/snelheid 8
- Voeg 120 gr blokjes Parmezaanse kaas toe 10 sec/snelheid 10
- Haal uit zet opzij
- Zonder mengbeker te reinigen, voeg 500 gr pistolet bloem, 10 gr droge gist of 20 gr verse gist, 1 tl zout, 1 tl suiker, 15 gr olijfolie, 100 gr yoghurt, 200 gr water toe, 3 min/deegfunctie
- Haal uit voeg toe aan een kom, sluit af en laat 30 min rijzen
- Verwarm de oven voor op 220graden
- Voeg beetje olijfolie toe op aanrecht voor de broodjes te verwerken
- Haal deeg uit de kom, duw even plat maak er een worstje van verdeel in 10 delen
- Rol elk deel uit en voeg onmiddellijk toe aan een bakplaat met bakpapier
-Verdeel het look – kaas mengsel over de broodjes
- Zet in oven gedurende 10 min ( afhankelijk van oven)
- Serveer
Tip: bak de broodjes af, laat ze afkoelen, juist voor opdienen leg ze heel even op je BBQ, geeft nog extra touche hé, succes verzekerd!