Ontbijt granenrepen van Delphine Steelandt

Delphine Steelandt is sportinstructrice en voedingsdeskundige. Ze ontwikkelde samen met haar man Bert Van Guyze het programma 100 Days Of Dedication, dat het ultieme evenwicht vindt door de combinatie van gezonde voeding, uitdagend sporten en bewegen, en het creƫren van de juiste mindset.Ze schreef ondertussen al 5 boeken met tal van heerlijke gezonde recepten.

Dit recept komt uit het boek #HighFive

ontbijtgranenreep in samenwerking met Delphine Steelandt in de Thermomix


Geschikt voor

TM31 - TM5 - TM6

Porties
Voor 9 repen
Ingrediƫnten

  • 70 gr donkere chocolade
  • 100 gr speltbloem
  • 60 gr havermout
  • 1 ei
  • 1 koffielepel speculaaskruiden
  • 100 gr kokosolie of boter
  • 1 koffielepel bakpoeder
  • 40 gr zoetmiddel (Erythritol, tagatose, zusto, ....)
Instructies

  • - Verwarm de oven voor op 180 graden
  • - Voeg de chocolade in blokjes toe 2 sec/turbo
  • - Voeg vervolgens 100 gr speltbloem, 60 gr havermout, 1 ei , 1 kl speculaaskruiden, 100 gr kokosolie of boter, 1 kl bakpoeder en 40 gr zoetmiddel (erythritol, tagatose, zusto,...) toe
  • - 30 sec/snelheid 5
  • - Verdeel dit mengsel in de vormpjes of maak er balletjes van en leg ze op een bakpapier
  • - Bak deze voor 15 -20 min, laat ze afkoelen dan worden ze terug hard

Tips Wij gebruiken in dit recept Erythritol , dit omdat het een natuurlijke suikervervanger is.


Recept in video:

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix