Voor info over vacuüm zakken en vacuüm machines ga naar onze andere website www.sousvide.shop
Geschikt voor
TM5 - TM6
Porties
Voor 4 personen
Ingrediënten
1 rosbief (van 800 g tot 1 kg)
boter
gerookt paprikapoeder
peper
zout
Instructies
- Kruid de rosbief met gerookt paprikapoeder, peper en zout.
- Stop het vlees in een vacuümzak en trek de zak vacuüm.
- Plaats de Blade cover op het mes, voeg water toe, vervolgens de rosbief zorg dat het vlees onder staat
- Gaar de rosbief functie sous-vide, 5 uur op 55 graden. (dit recept kan ook met TM5 99 minuten – 55 graden – linksomdraaien – snelheid 1 en tijdig tijd bijstellen zodat je ook aan de 5 uur komt)
- Haal het vlees uit de vacuümzak en bak het kort aan in een hete pan met boter, zodat het aan alle kanten een mooi bruin korstje heeft.
- Laat de rosbief even rusten onder aluminiumfolie en serveer.