- Kruid het vlees met peper en zout en bestrooi het met 6 eetlepels (spelt)- bloem.
- Verwarm een eetlepel boter of ghee in een pan en bak het vlees rondom aan,tot het een korstje heeft. Blus met het bier.
- Pel de uien en de knoflook. Doe ze in de mengbeker, 5 sec./snelheid 5. Schraap naar beneden.
- Voeg een eetlepel boter of ghee toe, 4 min./100 graden/snelheid 1.
- Doe het vlees, de perensiroop en de kruiden erbij. Smeer de mosterd op het brood en leg het sneetje met de mosterd naar beneden in de mengbeker,60 min./98 graden, 100 graden in TM31R/ linksomdraai/snelheid lepeltje.
- Schraap de wortelen en snijd ze in stukjes. Voeg ze toe en laat nog wat garen, 10 min./98 graden, 100graden in TM31R/linksomdraai/ snelheid lepeltje.